Eranbelinsky

Illustrator gezocht voor toffe projecten

Illustrator gezocht

Ben je illustrator en zou je graag wat meer werk willen, het liefste freelance? Dan kun je natuurlijk het beste zoeken op ‘illustrator gezocht’, want zo vind je gemakkelijk opdrachten van bedrijven die jou nodig hebben. Dit zijn doorgaans bedrijven die zelf geen vormgevers in dienst hebben en daar dus iemand anders voor nodig hebben. Het soort projecten dat je met zo’n zoekopdracht kunt vinden is natuurlijk ontzettend breed. De redenen dat er een illustrator gezocht wordt lopen namelijk erg uiteen. Het kan zijn dat ze willen dat je een logo of een huisstijl ontwerpt, maar je kunt ook zomaar aan de slag gaan met een toffe muurtekening.

Illustrator gezocht voor raamtekening

De laatste tijd zie je steeds meer toffe raamtekeningen bij winkels en restaurants. Het is echt een kunst om deze mooi aan te brengen, en daarvoor wordt dus vrijwel altijd een illustrator gezocht. Als dit jouw specialisatie is dan kun je dat het beste op je website en social media kanalen vermelden met enkele voorbeelden. Los van dat je zelf op zoek kunt gaan naar leuke opdrachten kun je natuurlijk ook mensen inspireren met jouw eerdere werk en ze zo overhalen jou in te schakelen. Hoe vaker je zo’n raamtekening hebt gemaakt hoe beter je er in wordt en hoe meer je daarin je eigen stijl ontwikkelt. Als je een heel groot portfolio hebt dan is de kans zelfs groot dat ze op jouw website terecht komen als ze googlen op ‘illustrator gezocht’. Houd deze dus altijd up to date!

Zelf leuke klussen vinden als illustrator

Er bestaan tegenwoordig ook diverse platformen waar je je als freelance illustrator op kunt aanmelden. Daar kunnen bedrijven opdrachten plaatsen waar jij vervolgens een offerte voor kan sturen. Het is een makkelijke manier om als illustrator opdrachten te vinden, want je hoeft er zelf bijna niets voor te doen. Vergelijk eerst de paltforms met elkaar, en kies er eentje die je goed bevalt, of gebruik ze allemaal voor de grootste kans op werk als freelance illustrator.

Illustrator gezocht voor toffe projecten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top