Eranbelinsky

Zorg op maat doet je langer zelfstandig thuis wonen

Zorg

Vergeleken met vroeger worden we vaak gezond ouder. We willen zo langer zelfstandig en in onze vertrouwde thuisomgeving blijven wonen. Gezonder ouder worden heeft ook een keerzijde. We kampen dan vooral met mobiliteitsproblemen waarbij hulp onmisbaar is. Maar wat als je er alleen voor staat? Dan is er nog altijd Zorg op maat om je te helpen. Wat verstaan we onder Zorg op maat en wie heeft er recht op?

Zelfstandigheid behouden

Dankzij Zorg op maat kunnen senioren en andere hulpbehoevenden langer zelfstandig thuis wonen. Ben je als senior beperkt in je dagelijkse handelingen? Heb je na een operatieve ingreep hulp nodig van een verpleegkundige? In beide gevallen kun je rekenen op Zorg op maat. Daarbij wordt maximaal rekening gehouden met je persoonlijke verwachtingen en hulpbehoeften. Zo werken ze nauw met je samen om je leven prettiger en aangenamer te maken. Bijvoorbeeld door toedienen van medicatie of het verzorgen na een medische ingreep tot het oplossen van mobiliteitsproblemen, bijvoorbeeld bij ouderen.

 

Zorg op maat door verpleegkundige aan huis

Via Zorg op maat krijg je aangepaste hulp van een ervaren verpleegkundige. Men werkt stap voor stap naar je herstel. Zorg op maat is zowel kan zowel van korte duur als voor een langere periode. Zo hang je niet af van een ziekenhuis of een zorginstelling. En dat zijn in deze moeilijke omstandigheden zeker prettige vooruitzichten.

 

Vakkundige zorg op maat

Alle hulpbehoevenden beschikken met Zorg op maat over constante en professionele zorg, begeleiding, verpleging en ondersteuning vanuit je eigen woning. Dat gaat van hulp bij het aan- en uitkleden, tot persoonlijke verzorging of het toedienen van medicatie. Velen hebben daarbij recht op de hulp van een cliƫntondersteuner. Denk daarbij vooral aan:

  • Informeren en adviseren
  • Bemiddelen bij het zoeken naar aangepaste hulp.
  • Het opstellen van een persoonlijk plan op maat.
  • Hulp bij meningsverschillen met zorgaanbieders.

Heb je nood aan thuiszorg en woon je in de regio Tilburg? Dan kan Zorg op maat Tilburg je met raad en daad bijstaan.

Zorg op maat doet je langer zelfstandig thuis wonen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top