Eranbelinsky

Wat kan een loopbaancoach in Haarlem voor je doen?

Coach

Woon je in de buurt van Haarlem en heb je het gevoel dat je wel wat meer uit je loopbaan of carrière kunt halen? Dan zou je eens op zoek kunnen gaan naar een loopbaancoach in Haarlem. Deze kan je helpen bij het vormgeven van je carrière, en je doen inzien wat jouw sterke en zwakke punten liggen. Dit is namelijk de basis van jouw loopbaan. Je moet eerst weten waar je goed in bent, en daarmee bedoelen we niet alleen waar je voor hebt gestudeerd. Ieder mens heeft namelijk ook andere talenten. De ene is heel erg sociaal en goed in verbinden, terwijl de ander erg analytisch is. Door los van wat je gestudeerd hebt te analyseren waar jouw sterke punten liggen krijg je meer inzicht in jouw kansen en mogelijkheden. Een loopbaancoach in Haarlem kan jou daarbij helpen door je de juiste vragen te stellen en tests uit te voeren.

 

Loopbaancoach in Haarlem voor carrièreswitch

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je al jaren een baan hebt waar je op zich goed in bent, maar dat deze niet meer bij je past. Of dat je er bijvoorbeeld een burn-out door hebt opgelopen. Het is dan zaak dat je op zoek gaat naar ander soort werk, maar hoe doe je dat als je geen idee hebt wat jej wilt? Zo’n loopbaancoach in Haarlem kan je ook daarbij helpen. Hij of zij gaat namelijk samen met jou kijken naar wat je al kunt en wat je bereid bent te leren.

 

Wil je een opleiding of cursus doen?

De kans is groot dat je een cursus moet doen of misschien wel een geheel andere opleiding. Maar als dat je uiteindelijk werk gaat opleveren dat beter bij je past en wat je duurzaam kunt uitvoeren dan is het het waard. Je hoort namelijk niet te leven om te werken, maar te werken om te leven. Je baan is heel belangrijk, maar hij mag je niet ongelukkig maken.

Wat kan een loopbaancoach in Haarlem voor je doen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top