Eranbelinsky

Plus size linnen tuniek voor iedereen

plus size Linen tunics

Ben je op zoek naar iets wat bij bijna elke gelegenheid en seizoen kan? Dan is de lijn van plus size linen tunics wellicht wat voor je. Het is gemaakt voor de vrouw met curves, maar kan eigenlijk gedragen worden met elk lichaamstype. Wanneer je curves hebt sluit zo’n tuniek mooi aan op je lichaam en zo niet dan kan je hem ook oversized dragen. Anno 2020 maakt het eigenlijk niet meer uit, een kledingstuk kan op veel verschillende manier gedragen worden.

Plus size linnen tuniek materiaal

Naast de verschillende draagmogelijkheden, is de linnenstof heerlijk om te dragen op je lijf. Het is namelijk ademend en daarmee ideaal voor hete zomers. Maar daar blijft het niet alleen bij, want de stof kan je heel goed combineren met andere kledingstukken. Stel je kan geen genoeg van je plus size linen tunics krijgen, maar het is winter. Ook daar is een oplossing voor! Onder de tuniek kan je bijvoorbeeld een coltrui, shirt, broek of panty doen. Je bouwt je outfit dus op in meerdere lagen en zo straal je nog steeds in die mooie linnen tuniek.

Plus size linnen tuniek passend maken

Het kan zijn dat je weleens tegen maten aan loopt, ze wisselen tegenwoordig ook enorm. Maar gelukkig is daar wat op te vinden. De tunieken bij plus size linen tunics worden namelijk op maat gemaakt en geleverd. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over je gloednieuwe outfit. Dat is het prettige van de tunieken, je kan op een simpele manier de juiste maat creëren. Weet je niet precies wat jouw juiste maat is? Geen zorgen, want er staan altijd specialisten voor je klaar. Bij de webshop van size linen tunics kan je bijvoorbeeld even bellen voor meer informatie over de samenstelling van jouw maat. Mocht het toch niet de goede maat zijn ondanks professioneel advies, dan kan je de tuniek(en) altijd terugsturen.

Plus size linnen tuniek voor iedereen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top