Eranbelinsky

De verjaardag van nu: wat mag niet ontbreken?

ballonnen

Verjaardagen in 2020/2021 mogen best een beetje extravagant zijn. De tijden van plakjes worst, een stukje taart en keurig in een kringetje zitten zijn een beetje van de vorige eeuw. Tegenwoordig is het leuk om uit te pakken voor je verjaardag. Zeker als je het viert na de Corona-tijd en je mag weer meer mensen ontvangen is het fijn om een groot feest te geven. Wat mag dan niet ontbreken op jouw verjaardag? Lees erover in dit artikel. 

#1 De perfecte decoratie

Als jij van versieren houdt: grijp dan nu je kans! Ga lekker los met leuke decoratie. Als je een feestje geeft moet je wel zelf de slingers en de ballonnen ophangen. Dit kan standaard versiering zijn voor een verjaardag, maar je kan er ook een themafeestje tegenaan gooien. Het is maar net wat jij leuk vindt. 

Wat kan je doen met ballonnen?

Met ballonnen kun je trouwens nog heel veel meer dan enkel opblazen en aan een touwtje op de slinger hangen. Met heel veel ballonnen kun je een mooie toog of een figuurtje laten maken. Huur daar wel een professional voor in. Dan weet je zeker dat je het beste resultaat krijgt. 

Leuker dan slingers

Een gaaf kunstwerk is veel leuker dan de gewone slingers die je normaal ziet op verjaardagen. Je kan van ballonnen helemaal maken wat je zelf wil. Met slingers gaat dat net even wat moeilijker. Wil je echt gave decoratie? Dan is de keuze snel gemaakt!

#2 Geweldige verjaardagstaarten

Die ouderwetse slagroomtaart van vroeger mag ook de prullenbak in. Themataarten horen helemaal bij de verjaardag van nu. Vooral voor kinderen is dit fantastisch om te zien. Populaire thema’s zijn Cars, Frozen, unicorns en (toch een beetje ouderwets) Nijntje. 

#3 Lekker eten 

Bij een groot feest hoort lekker eten. Je kan het simpel houden met toast en smeersels. Het is nog veel leuker om een cateraar of traiteur te regelen. Logisch als je daar niet elk jaar zin in hebt. Doe het dan bij speciale gelegenheden zoals een sweet 16 of als je partner 50 wordt. 

#4 Een foto- of videograaf 

Speciale events mogen best op een mooie manier worden vastgelegd. Vraag een kennis of familielid die handig is met de camera om het dan allemaal te filmen en te editen. Of regel een fotograaf die niet al te duur is. Zo krijg je de mooiste plaatjes voor later. Jij hebt je handen en ogen vrij om een leuk feest te vieren. 

#5 Muziek met een band of een DJ 

Gooi jij graag de voetjes van de vloer? Zorg dan voor leuke muziek. Dat doe je door een band of een DJ te regelen. Vraag wel goed na welke muzieksoort hij of zij verzorgt. Anders wordt het feest alsnog een domper en dat wil je natuurlijk niet. 

 

De verjaardag van nu: wat mag niet ontbreken?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top