Eranbelinsky

3 manieren om jouw Boho armbandjes te stijlen

boho armbandjes

Boho armbandjes zijn weer terug van weggeweest. Het leuke aan deze stijl armbanden is dat het echt bij elke outfit gecombineerd kan worden. Hou je van classy, casual, stoer of hippie, het kan allemaal! De bohemian, of ook wel hippie look, is al honderden jaren oud, maar nooit vergaan. Boho armbandjes kunnen gedragen worden door mannen, vrouwen en zelfs kinderen. Ze staan bij iedereen leuk. Het touwtje van de Boho armbandjes kan in elke kleur gemaakt worden, dit kan een basic of juist een lekker speelse kleur zijn. De hangers of stenen aan het touwtje van de armband staan vaak symbool voor de natuur, iets waar de vroegere hippies gek op waren.

Hoe stijl je Boho armandjes

Door de honderden verschillende soorten Boho armbandjes kun je helemaal los gaan wat betreft combineren, maar hieronder volgen drie leuke stijlen die je kunt maken met jouw Boho armbandjes.

Boho Chique

Om een wat meer classy en chique look uit te stralen is het aan te raden rustig te blijven wat betreft kleur gebruik van de armbandjes. Wit en zwarte armbandjes zijn rustige kleuren en perfect voor de wat meer classy uitstraling. Meerdere armbandjes in het zwart of wit met bijvoorbeeld een goud of zilver bedeltje tussen de steentjes door maken de look helemaal Boho Chique.

Bohemian Rock

Om wat meer rock and roll out te stralen mogen de Boho armbandjes ook wat stoerder en opvallender. Voor de Bohemian Rock stijl kunnen veel armbandjes met elkaar gecombineerd worden. Om het extra Rock te maken is het leuk om een armbandje met veertjes, studs of een peace teken te dragen. Een paar stoere ringen erbij en jouw look is helemaal af!

Happy Boho

De naam Happy Boho zegt het al. Deze stijl is vrolijk hippie en om deze stijl te creƫren kun je dus los gaan wat betreft kleuren en hangertjes. Alle kleuren armbandjes kunnen met elkaar gecombineerd worden en hangertjes als veertjes, smileys en hartjes zorgen ervoor dat jij een en al happiness uitstraalt.

3 manieren om jouw Boho armbandjes te stijlen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top