Eranbelinsky

Meditatie Breda: vind meer rust en verbinding binnenin jezelf

Meditatie Breda

Gedachten en gevoelens zijn vormen van energie, net als water. En net zoals water aan ons voorbij stroomt, zo komen en gaan ook onze gedachten en gevoelens. Al voelt dit niet altijd zo. Net zoals de wind de wateren in de natuur onstuimig kunnen maken, kunnen onze gedachten en gevoelens de wateren binnenin onszelf flink op tilt laten slaan. Meditatie Breda brengt je dan terug naar je centrum. Daar waar het stil is en waar geen veroordeling is. Waar je weer kan connecten met wie je werkelijk bent. Waar alles oké is en de antwoorden als vanzelf tot je komen.

In de stilte vind je helderheid en wijsheid

Door te mediteren wordt namelijk alles als het ware even gepauzeerd. Het biedt je de mogelijkheid om uit de onrust van je verleden en de aannamen die je over de toekomst maakt, te stappen. Waardoor je weer terug komt in het hier en nu. Vanuit deze staat van zijn, kan je zien wat er binnenin jou gaande is. Waardoor alles wat eerst nog warrig was en door elkaar heen liep, in de meditatie weer helder en geordend wordt.

Mediteren vergt training

Alvorens we deze staat van zijn kunnen bereiken, hebben we door een aantal lagen binnenin onszelf heen te gaan. Mediteren is dan ook niet iets wat je ‘zomaar even doet’. Het is een discipline die getraind en onderhouden mag worden.

Oefening baart kunst

Velen van ons zijn niet opgegroeid met dat mediteren een onderdeel is van de dagelijkse bezigheden. Zeker dan is het lastig en vergt het veel doorzettingsvermogen om meditatie te verwerken in je routine. Maar wanneer je eenmaal de benefits ervaart van deze ontspannende techniek, wordt het al gemakkelijker. Om op dit punt te komen kan het fijn zijn om dit samen te doen met een coach. Meditatie in Breda ondersteunt je dan ook graag gedurende deze innerlijke reis naar rust en ontspanning.

Meditatie Breda: vind meer rust en verbinding binnenin jezelf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top