Eranbelinsky

Bouwkundige en artistieke ontwerpen

Interieurarchitect Rotterdam

Op zoek naar een interieurarchitect in Rotterdam? Je kunt hier terecht voor bouwkundige en artistieke ontwerpen voor je woning, kantoorgebouw of ander bouwproject. Zo komen er bij het ontwerpproces voor kantoorinrichting verschillende keuzes kijken. Een daarvan is de akoestiek in je kantoor. Vaak is het alom bekende plaatje dat werknemers op een plek werkzaam zijn waar er geen rekening wordt gehouden met hun behoeftes. Wanneer er geen rekening wordt gehouden met de akoestiek kan dit als erg onprettig ervaren worden. Bij het ontwerpen van een kantoor wordt er daarom gekeken hoe het geluid op dit moment is in kantoor en hoe dat het beste geweerd kan worden.

 

Het designproces van een interieurarchitect

Om tot een goed ontwerp te komen zijn er verschillende factoren die meespelen. Allereerst de informatie die binnen is gekomen via de klant. Ook speelt vertrouwen in elkaar en de juiste beslissingen een grote rol. Eigenlijk kun je het designproces zien als het zitten in een stoptrein. Je komt steeds een stapje verder en dan stop je even om de definitieve keuze te maken. Vervolgens ga je weer door naar de volgende uitdaging. Zulke heldere stappen geven aan iedereen meteen duidelijkheid. Net als bij een treinreis is het in een oogopslag helder waar de trein even stopt. Het designproces blijft natuurlijk wel een creatief proces waarbij er sprake is van een feedbackloops. Toch kun je het proces structuur geven door volgens een bepaalde cyclus te werken. Zo zijn een onderdeel van het proces de kosten van het project en de planning. Dit zijn cruciale factoren die in het begin helder gemaakt moeten zijn. Dezelfde ontwerpfilosofie komt ook kijken bij buitenkeukendesign.

 

Buitenkeukendesign

Voor het ontwerpen van een buitenkeukendesign is een helder proces ook van belang. Zo wordt er op basis van je wensen een schetsontwerp gemaakt. Voordat het project wordt gerealiseerd, worden er eerst verschillende feedbackmomenten ingepland. Daarna wordt de offerte uitgebracht en kan de buitenkeuken ontworpen worden.

Bouwkundige en artistieke ontwerpen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top